Fotoworkshop op maat

Een familie-uitje, een bedrijfsuitstapje of een ervaren fotoclub… Voor iedere groep bied ik mogelijkheden op fotogeniek locaties in Zeeland of daarbuiten.

Bepaal zelf de inhoud, plaats en het arrangement

Het voordeel van deze workshop op maat is, dat je de samenstelling, het doel en de locatie zelf kunt bepalen. Met mijn ervaring doe ik u, op basis van uw wensen, een persoonlijk en passend aanbod.

Voor elk wat wils
Een familie-uitje, een bedrijfsuitstapje of een ervaren fotoclub… Voor iedere groep bied ik mogelijkheden op fotogeniek locaties in Zeeland of daarbuiten. Om de dag compleet te maken, kunt u de workshop combineren met een drankje en/ of een hapje. Ervaring en een dure camera zijn niet nodig.

Enkele suggesties:

  • Architectuur en landschap in Damme of Groede
  • Landschap in Boswachterij Westerschouwen
  • Zeeuwse Rozentuin Kats

Het was een interessante middag waarin we op een andere manier met fotografie bezig waren dan we vaak gewend zijn. We leerden, zoals Karin vaak zegt, “anders kijken”.‘ Frans juni 2018 

Super leuke middag gehad, veel geleerd. Vooral het gebruik van het ‘zonnetje’. Thanks Karin’. Jozé jan 2019

Het is leuk om te zien, hoe iedereen aan de slag ging met het leren kijken in plaats van het schieten van kiekjes.  Een aanrader voor iedereen die nog op zoek is naar een leuke activiteit voor een vriendengroep!‘ Tineke, sept. 2017

      

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.