Fotoworkshop op maat

Een familie-uitje, een bedrijfsuitstapje of een ervaren fotoclub… Voor iedere groep bied ik mogelijkheden op fotogeniek locaties in Zeeland of daarbuiten.

Fotoworkshop op maat

Wil je liever een fotoworkshop op maat? Aangepast aan jouw wensen, zoals tijd, locatie en het aantal deelnemers? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Als extra optie kun je de fotowandeling of workshop combineren met koffie/thee of een lunch zodat het een compleet uitje wordt.
Vanaf € 125,- boek je een workshop op maat voor 3/4 personen van circa 2 uur. Hieronder een aantal suggesties en voorbeelden.

Elke suggesties:

Fotograferen met je smartphone.

Dit is een laagdrempelige workshop om beter te leren kijken. Daarbij worden de mogelijkheden van de camera besproken. We starten met een korte presentatie en koffie/thee (eventueel met heerlijk gebak) Daarna gaan we veel oefenen in de praktijk. Locaties Vlissingen en Middelburg. Ideaal voor een vriendinnenmiddag en familie-uitje.

Architectuurfotografie in Vlissingen.

De meest veelzijdig fotostad in Zeeland. Je vindt er een gerestaureerde binnenhaven en de nieuwbouw combineert mooi met de oude fabrieksterreinen van De schelde. In het centrum zijn monumentale jugendstil huizen, kunst en muurschilderingen. Vanaf de zeedijk heb je niet alleen uitzicht op de skyline van Vlissingen maar ook op de Westerschelde. De weidsheid van de zee maken deze workshop zo afwisselend. We starten met een presentatie in de voormalige directiekamer van De Schelde. Hier kunnen we ook afsluiten en de gemaakte foto’s nabespreken. Vooral fotoclubs stellen deze locatie op prijs.

Landschapsfotografie in het Verdronken land van Saeftinghe.

Een foto-excursie samen met een natuurgids. In dit getijdengebied stromen twee keer per etmaal de geulen en schorren vol met water. Wij gaan het gebied in met laag water en wandelen over het grasland en de drooggelegen schorren. Af en toe steken we een geul over maar de tocht wordt niet te zwaar. We houden rekening met je fotoapparatuur. In één van mijn blogs heb ik beschreven waarom dit mijn favoriete fotolocatie is. Afhankelijk van het getij kunnen we starten met koffie/thee of een lunch bij de Mariahoeve. Deze workshop is voor de beginnende en ervaren hobbyfotograaf

Landschapsfotografie met zeegezichten.

Op diverse plaatsen in Zeeland is het mogelijk om het strand, de zee en de luchten te fotograferen. In combinatie met een korte wandeling ervaar je het Zeeuws licht in al haar facetten. De fotowandeling is geschikt voor beginnende en ervaren fotografen maar deelname met een smartphone is mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op. Via mail: mail@karindenboer.nl of telefonisch: tel. 06 29441561

Reviews:

Fotoworkshop voor de PV van Scheldestromen zaterdag 25 september 2021.

‘Maken de leden van jullie vereniging ook graag foto’s met de camera of de Smartphone? Dan is de workshop fotografie een echte aanrader! Leden van personeelsvereniging Scheldestromen hebben op 25 september 2021 geleerd om anders te kijken. Karin brengt met veel enthousiasme de theorie en praktijk samen. Ze leert je alles over zichtlijnen, de horizon, spelen met licht, spiegelen, compositie en door de knieën zakken. De workshop startte bij museum de Scheldewerf. De fotoroute bracht ons langs de oude Scheldewerf, het dokje van Perry over de dijk bij de Oranjemolen naar de Kazematten.
Bedankt Karin.’ Claire PV Scheldestromen sept. 2021

Anders kijken in Vlissingen. Een fotoworkshop voor de PV van Zorgstroom woensdag 16 september 2021.

Voor het eerst sinds lange tijd met onze personeelsvereniging weer een gezamenlijke activiteit kunnen ondernemen, en wat was het een leuke avond! Na een heldere uitleg van Karin over het toepassen van verschillende functies op je telefoon (waarvan een groot aantal het bestaan niet afwist) en tips hoe je mooie composities kunt maken gingen we op pad. Het was een mooie avond en dankzij de aanwijzingen van Karin keken we met andere ogen naar de omgeving. Zij keek goed met je mee en met haar suggesties kwamen we tot verrassende resultaten.’ Corinne, PV Zorgstroom. September 2021.

‘Ontzettend leuke workshop gevolgd, samen met mijn 12-jarige zoon. We hebben van alles geleerd over diafragma’s, sluitertijden en nog veel meer. We voelden ons al snel op ons gemak bij Karin. Ze legt alles rustig uit en nodigt ook meteen uit om in actie te komen. Precies wat we nodig hadden! ‘ Marije en Teun januari 2021

Wat leuk om op een totaal andere manier te kijken. Karin laat je duidelijk zien waarom een saaie foto vanuit een ander perspectief een spannende foto wordt. Zelfs zonder mijn camera zie ik nu overal leuke details. En dat in 1 middagje. Loop nog na te genieten en bekijk met veel plezier de foto van ons groepje.’ Diana vriendinnenmiddag september 2020.

De fotografie cursus met Karin als docent, heeft mij geleerd om niet teveel in een foto te proppen. Karin vroeg de groep om na te denken ” wat wil je laten zien” . Een hele goede vraag! En verder was er aandacht voor het kijken naar licht, compositie, weerspiegelingen, schaduw etc. Utrecht leent zich daar met zijn verborgen plekjes heel goed voor.
Een goede workshop, aanrader!’ 
Marjan oktober 2020.

Namens Petra en Nicolette en de mantelzorgers wil ik je hartelijk bedanken voor de leuke foto workshop. De deelnemers waren erg enthousiast en ik denk zeker dat ze nu met andere ogen kijken naar hun omgeving kijken‘  Conny Prins, st. Manteling juli 2019

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.