Fotoworkshop op maat

Een familie-uitje, een bedrijfsuitstapje of een ervaren fotoclub… Voor iedere groep bied ik mogelijkheden op fotogeniek locaties in Zeeland of daarbuiten.

Fotoworkshop op maat

Wil je liever een fotoworkshop op maat? Aangepast aan jouw wensen, zoals tijd, locatie en het aantal deelnemers? Hieronder een aantal suggesties en voorbeelden. De fotoworkshops op maat zijn mogelijk voor particulieren-  en zakelijke doeleinden.

Suggesties voor privé fotoworkshops:

  • Anders leren kijken in Middelburg. Dit is een laagdrempelige workshop om beter te leren fotograferen met je smartphone. Vooraf krijg je een korte hand-out met uitleg. Daarna geen we veel oefenen in de praktijk.
  • Architectuurfotografie in Damme(B). Fotoworkshop met vooraf een uitleg onder het genot van koffie en taart.
  • Landschapsfotografie. Wandelen en fotograferen in Boswachterij Westenschouwen. Vooraf of achteraf zijn er diverse horeca gelegenheden voor koffie/taart en een heerlijke lunch.
  • Landschapsfotografie.  Foto-excursie met gids in het Verdronken land van Saeftinghe. Aansluitend lunch bij de Mariahoeve.

Suggesties voor een zakelijke fotoworkshop:

  • Een middag voor het personeel om de fotografie te verbeteren voor de sociale media en PR doeleinden. O.a. voor De Pagter interieurs en St. De Manteling in Middelburg.
  • Speciaal voor kunstenaars geef ik workshops om hun kunstobjecten beter te fotograferen. Uitleg en tips voor het fotograferen van kunstobjecten t.b.v. de sociale media en overige PR doeleinden. O.a. voor Marijke Leertouwer, Veere en Hoed gezien, Middelburg.

Voor elk wat wils

Een familie-uitje, een bedrijfsuitstapje of een ervaren fotoclub… Voor iedere groep bied ik mogelijkheden op fotogeniek locaties in Zeeland of daarbuiten. Om de dag compleet te maken, kunt u de workshop combineren met een drankje en/ of een hapje. Ervaring en een dure camera zijn niet nodig.

Neem vrijblijvend contact op. Via mail of telefonisch. 06 29441561

Reviews:

Fotoworkshop voor de PV van Scheldestromen zaterdag 25 september 2021.

‘Maken de leden van jullie vereniging ook graag foto’s met de camera of de Smartphone? Dan is de workshop fotografie een echte aanrader! Leden van personeelsvereniging Scheldestromen hebben op 25 september 2021 geleerd om anders te kijken. Karin brengt met veel enthousiasme de theorie en praktijk samen. Ze leert je alles over zichtlijnen, de horizon, spelen met licht, spiegelen, compositie en door de knieën zakken. De workshop startte bij museum de Scheldewerf. De fotoroute bracht ons langs de oude Scheldewerf, het dokje van Perry over de dijk bij de Oranjemolen naar de Kazematten.
Bedankt Karin.’ Claire PV Scheldestromen sept. 2021

Anders kijken in Vlissingen. Een fotoworkshop voor de PV van Zorgstroom woensdag 16 september 2021.

Voor het eerst sinds lange tijd met onze personeelsvereniging weer een gezamenlijke activiteit kunnen ondernemen, en wat was het een leuke avond! Na een heldere uitleg van Karin over het toepassen van verschillende functies op je telefoon (waarvan een groot aantal het bestaan niet afwist) en tips hoe je mooie composities kunt maken gingen we op pad. Het was een mooie avond en dankzij de aanwijzingen van Karin keken we met andere ogen naar de omgeving. Zij keek goed met je mee en met haar suggesties kwamen we tot verrassende resultaten.’ Corinne, PV Zorgstroom. September 2021.

‘Ontzettend leuke workshop gevolgd, samen met mijn 12-jarige zoon. We hebben van alles geleerd over diafragma’s, sluitertijden en nog veel meer. We voelden ons al snel op ons gemak bij Karin. Ze legt alles rustig uit en nodigt ook meteen uit om in actie te komen. Precies wat we nodig hadden! ‘ Marije en Teun januari 2021

Wat leuk om op een totaal andere manier te kijken. Karin laat je duidelijk zien waarom een saaie foto vanuit een ander perspectief een spannende foto wordt. Zelfs zonder mijn camera zie ik nu overal leuke details. En dat in 1 middagje. Loop nog na te genieten en bekijk met veel plezier de foto van ons groepje.’ Diana vriendinnenmiddag september 2020.

De fotografie cursus met Karin als docent, heeft mij geleerd om niet teveel in een foto te proppen. Karin vroeg de groep om na te denken ” wat wil je laten zien” . Een hele goede vraag! En verder was er aandacht voor het kijken naar licht, compositie, weerspiegelingen, schaduw etc. Utrecht leent zich daar met zijn verborgen plekjes heel goed voor.
Een goede workshop, aanrader!’ 
Marjan oktober 2020.

Namens Petra en Nicolette en de mantelzorgers wil ik je hartelijk bedanken voor de leuke foto workshop. De deelnemers waren erg enthousiast en ik denk zeker dat ze nu met andere ogen kijken naar hun omgeving kijken‘  Conny Prins, st. Manteling juli 2019

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.