Fotoworkshop op maat

Een familie-uitje, een bedrijfsuitstapje of een ervaren fotoclub… Voor iedere groep bied ik mogelijkheden op fotogeniek locaties in Zeeland of daarbuiten.

Fotoworkshop op maat

Wil je liever een fotoworkshop op maat? Aangepast aan jouw wensen, zoals tijd, locatie en het aantal deelnemers? Hieronder een aantal suggesties en voorbeelden. De fotoworkshops op maat zijn mogelijk voor particulieren-  en zakelijke doeleinden.

Recente privé fotoworkshop:

Vriendinnendag in Groede. Start in de ochtend met ‘Fotograferen met je smartphone’.  aansluitend nabespreken en een heerlijk lunch bij de Fonteine.

Zussendag in Damme(B). Fotoworkshop met vooraf een korte uitleg onder het genot van koffie en taart.

Een verjaardagskado. Met drie deelnemers fotograferen in Middelburg. Foto’s nabespreken in een gezellige aparte ruimte bij Brasserie 1600.

Landschapsfotografie Fotoclub Tholen. Ochtendwandeling en fotograferen in Boswachterij Westenschouwen.

Landschapsfotografie Fotoclub Zundert. Foto-excursie in het Verdronken land van Saeftinghe. Aansluitend lunch bij de Mariahoeve.

Personeelsuitje Syntess software. Vooraf een korte presentatie met uitleg en tips. Fotograferen in de Zeeuwse Rozentuin en nabespreken met koffie en gebak.

Suggesties voor een zakelijk fotoworkshop:

St. De Manteling, Middelburg. Een middag voor het personeel om de fotografie te verbeteren op de website en sociale media. Praktijk en theorie oefenen met elkaar.

De Pagter interieur, Middelburg. Vier workshops voor het personeel om de fotografie te verbeteren voor PR doeleinden.

St De Manteling, Middelburg. Fotowandeling in Middelburg voor mantelzorgers.

Kunstenaars, Uitleg en tips voor het fotograferen van kunstobjecten t.b.v. de sociale media

Voor elk wat wils

Een familie-uitje, een bedrijfsuitstapje of een ervaren fotoclub… Voor iedere groep bied ik mogelijkheden op fotogeniek locaties in Zeeland of daarbuiten. Om de dag compleet te maken, kunt u de workshop combineren met een drankje en/ of een hapje. Ervaring en een dure camera zijn niet nodig.

Neem vrijblijvend contact op. Via mail of telefonisch. 06 29441561

Reviews

Namens Petra en Nicolette en de mantelzorgers wil ik je hartelijk bedanken voor de leuke foto workshop. De deelnemers waren erg enthousiast en ik denk zeker dat ze nu met andere ogen kijken naar hun omgeving kijken‘  Conny Prins, st. Manteling juli 2019

Het was een interessante middag waarin we op een andere manier met fotografie bezig waren dan we vaak gewend zijn. We leerden, zoals Karin vaak zegt, “anders kijken”.‘ Frans Boogaard, Personeelsuitstapje Syntess software. mei 2019  

Super leuke middag gehad, veel geleerd. Vooral het gebruik van het ‘zonnetje’. Thanks Karin’. Jozé Murre, Fotoworkshop vriendinnendag, jan 2019

Het is leuk om te zien, hoe iedereen aan de slag ging met het leren kijken in plaats van het schieten van kiekjes.  Een aanrader voor iedereen die nog op zoek is naar een leuke activiteit voor een vriendengroep!‘ Fotoworkshop tijdens een vriendinnendag.  Tineke, sept. 2018

Ik vond het een zeer leerzame dag. Die zwarte achtergrond vind ik ook super‘. Marijke Leertouwer, Kunstwerk fotograferen,  juli 2019

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.