Fotoworkshop op maat

Een familie-uitje, een bedrijfsuitstapje of een ervaren fotoclub… Voor iedere groep bied ik mogelijkheden op fotogeniek locaties in Zeeland of daarbuiten.

Fotoworkshop op maat

Wil je liever een fotoworkshop op maat? Aangepast aan jouw wensen, zoals tijd, locatie en het aantal deelnemers? Hieronder een aantal suggesties en voorbeelden. De fotoworkshops op maat zijn mogelijk voor particulieren-  en zakelijke doeleinden.

Suggesties voor privé fotoworkshops:

  • Door het coronavirus is het niet mogelijk om met veel mensen in één ruimte te werken. Een privéworkshop met 1 of 2 personen kan dan een optie zijn.
  • Anders leren kijken in Middelburg. Dit is een laagdrempelige workshop om beter te leren fotograferen met je smartphone. Vooraf krijg je een korte hand-out met uitleg. Daarna geen we veel oefenen in de praktijk.
  • Architectuurfotografie in Damme(B). Fotoworkshop met vooraf een uitleg onder het genot van koffie en taart.
  • Landschapsfotografie. Wandelen en fotograferen in Boswachterij Westenschouwen. Vooraf of achteraf zijn er diverse horeca gelegenheden voor koffie/taart en een heerlijke lunch.
  • Landschapsfotografie.  Foto-excursie met gids in het Verdronken land van Saeftinghe. Aansluitend lunch bij de Mariahoeve.

Suggesties voor een zakelijke fotoworkshop:

  • Een middag voor het personeel om de fotografie te verbeteren voor de sociale media en PR doeleinden. O.a. voor De Pagter interieurs en St. De Manteling in Middelburg.
  • Speciaal voor kunstenaars geef ik workshops om hun kunstobjecten beter te fotograferen. Uitleg en tips voor het fotograferen van kunstobjecten t.b.v. de sociale media en overige PR doeleinden. O.a. voor Marijke Leertouwer, Veere en Hoed gezien, Middelburg.

Voor elk wat wils

Een familie-uitje, een bedrijfsuitstapje of een ervaren fotoclub… Voor iedere groep bied ik mogelijkheden op fotogeniek locaties in Zeeland of daarbuiten. Om de dag compleet te maken, kunt u de workshop combineren met een drankje en/ of een hapje. Ervaring en een dure camera zijn niet nodig.

Neem vrijblijvend contact op. Via mail of telefonisch. 06 29441561

Reviews:

‘Ontzettend leuke workshop gevolgd, samen met mijn 12-jarige zoon. We hebben van alles geleerd over diafragma’s, sluitertijden en nog veel meer. We voelden ons al snel op ons gemak bij Karin. Ze legt alles rustig uit en nodigt ook meteen uit om in actie te komen. Precies wat we nodig hadden! ‘ Marije en Teun januari 2021

Wat leuk om op een totaal andere manier te kijken. Karin laat je duidelijk zien waarom een saaie foto vanuit een ander perspectief een spannende foto wordt. Zelfs zonder mijn camera zie ik nu overal leuke details. En dat in 1 middagje. Loop nog na te genieten en bekijk met veel plezier de foto van ons groepje.’ Diana vriendinnenmiddag september 2020.

De fotografie cursus met Karin als docent, heeft mij geleerd om niet teveel in een foto te proppen. Karin vroeg de groep om na te denken ” wat wil je laten zien” . Een hele goede vraag! En verder was er aandacht voor het kijken naar licht, compositie, weerspiegelingen, schaduw etc. Utrecht leent zich daar met zijn verborgen plekjes heel goed voor.
Een goede workshop, aanrader!’ 
Marjan oktober 2020.

Namens Petra en Nicolette en de mantelzorgers wil ik je hartelijk bedanken voor de leuke foto workshop. De deelnemers waren erg enthousiast en ik denk zeker dat ze nu met andere ogen kijken naar hun omgeving kijken‘  Conny Prins, st. Manteling juli 2019

Het was een interessante middag waarin we op een andere manier met fotografie bezig waren dan we vaak gewend zijn. We leerden, zoals Karin vaak zegt, “anders kijken”.‘ Frans Boogaard, Personeelsuitstapje Syntess software. mei 2019

Ik vond het een zeer leerzame dag. Die zwarte achtergrond vind ik ook super‘. Marijke Leertouwer, Kunstwerk fotograferen,  juli 2019

Super leuke middag gehad, veel geleerd. Vooral het gebruik van het ‘zonnetje’. Thanks Karin’. Jozé Murre, Fotoworkshop vriendinnendag, jan 2019

Het is leuk om te zien, hoe iedereen aan de slag ging met het leren kijken in plaats van het schieten van kiekjes.  Een aanrader voor iedereen die nog op zoek is naar een leuke activiteit voor een vriendengroep!‘ Fotoworkshop tijdens een vriendinnendag. Tineke, sept. 2018

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.