Fotoworkshop Kunst en natuur

Startdatum 05-07-2024
Tijdsduur 13:30 tot 17:00 uur
Locatie 's Heer - Arendkerke
Prijs € 55,00

Kunst en natuur komen samen op de Bunder.

De Bunder is een landschapstuin waar natuur en kunst samenkomen. Een bunder of bonder is een oude eenheid van grondoppervlakte, die vaak iets groter was dan een hectare. De eigenaren hebben dit stuk land gekocht in 1993 en geleidelijk omgebouwd tot een landschapstuin.

De bomen en struiken zijn aangeplant in geometrische lijnen maar er zijn ook wildere stukken natuur. In de loop der jaren zijn er kunstobjecten toegevoegd en heeft de Bunder een vaste collectie kunst. Deze unieke locatie van natuur en kunst is speciaal voor deze fotoworkshop geopend.

We starten de middag met een korte uitleg en koffie/thee/fris. Daarna kun je vrij rondlopen en in je eigen tempo fotograferen. Je kunt je aandacht richten op de natuur of de kunstobjecten. Of op zoek gaan naar een combinatie van kunst en natuur. Aan de randen van de landschapstuin heb je een weids uitzicht over de polders.

Je krijgt opdrachten, tips en uitleg direct in de praktijk.  En met de kunstobjecten op deze prachtige locatie heb je voor een hele middag inspiratie.

 

Gezien de grootte van het terrein zullen we elkaar zeker niet voor de voeten lopen maar de tuin is nog wel intiem en overzichtelijk om met elkaar te communiceren. De gehele middag loop ik rond om vragen te beantwoorden en geef ik advies. Na afloop sluiten we af met een drankje en kun je nog vragen stellen.

Vrijdag 5 juli  start 13:30 tot circa 17:00 uur

Prijs is inclusief koffie/thee/fris en entree.

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.