Fotowandelingen

Tijdsduur 2 uur, datum en tijd kies je zelf!
Locatie Middelburg, Vlissingen, Zierikzee

Meimaand actie: familie fotowandeling

Samen op stap en samen fotograferen. Kinderen hebben nog een frisse kijk op hun omgeving. En ze geven meer ruimte aan hun fantasie. Laat je als ouder hierdoor inspireren. Zo leer je samen om anders te kijken.

Na een korte uitleg gaan we op stap. Ouders en kinderen krijgen opdrachten om gezamenlijk uit te voeren en er is voldoende ruimte voor eigen inbreng. Het is verrassend om te zien hoe verschillende de resultaten zijn.

Het historische centrum van Middelburg met autovrije steegjes en pleinen leent zich uitstekend voor een fotowandeling met kinderen. Met mijn ervaring en werk op basisscholen kan ik kinderen op een inspirerende manier begeleiden.

Wat zijn de kosten:

Twee volwassenen en maximaal zes kinderen € 85,– inclusief BTW
Ruim 1,5 uur.
Eén volwassen en maximaal drie kinderen  € 65,– Inclusief BTW
Ruim 1 uur.
Locatie Middelburg.

Prijzen zijn inclusief het gebruik van compact camera’s en materiaal om kunstfoto’s te maken.
Een hand-out en flyer met de fotowandeling van Middelburg zodat je later nog eens de wandeling kunt lopen.

Voor deze privé workshop bepaal je zelf de datum en tijd.

Bel of app me vrijblijvend voor meer informatie.
Tel 06 29441561

Fotowandelingen in Middelburg, Vlissingen en Zierikzee

Wil jij graag onbekende straatjes en pleintjes ontdekken? Genieten van het moment en beter leren kijken? Dan is een fotowandeling vast iets voor jou.

Samen met je partner, vriend of familielid breng ik jullie naar onbekende plekjes. Onderweg krijg je tips en trucs direct in de praktijk. Je kunt kiezen voor een photowalk in Middelburg, Vlissingen en Zierikzee. Het tijdstip en de samenstelling van de groep bepaal jezelf.

Neem HIER contact op voor meer informatie.

Welke stad in Zeeland kies jij?

Middelburg is de vijfde monumentenstad van Nederland. Dit maakt de binnenstad met statige herenhuizen en fraai details erg fotogeniek. In de vele straatjes en steegjes lijkt het wel of de tijd heeft stil gestaan.

Vlissingen heeft met zijn ligging aan zee een heel ander karakter. Hier ligt de nadruk op het licht, de lucht en de zee. Maar ook in het centrum vinden we veel afwisseling. De vele kunstobjecten en street-art maken van Vlissingen een veelzijdige fotostad.

Zierikzee heeft ook een rijke historie met veel monumenten en een binnenhaven. Met de oude schepen, ophaalbruggen en stadpoorten onderscheidt Zierikzee zich van Vlissingen en Middelburg. Ook de Sint Lievensmonstertoren, beter bekend als de Dikke toren is erg fotogeniek en op loopafstand van de Oude Haven.

 

Prijsindicatie vanaf € 35,- per persoon bij een deelname van minimaal vier volwassenen.

Wat kun je verwachten:

  • De fotowandelingen zijn voor iedereen toegankelijk. Ook voor de gevorderde hobbyfotograaf biedt de wandeling genoeg uitdagingen.
  • Als geboren en getogen inwoonster van Zeeland breng ik de deelnemers naar unieke plekjes. Afhankelijk van het tijdstip weet ik waar het licht en de sfeer het beste tot zijn recht komen.
  • In een korte tijd leer je om anders te kijken en te fotograferen. Want iedereen wilt toch graag zijn familie en vrienden verbazen met verrassende foto’s.
Anders leren kijken

Middelburg, Vlissingen en Zierikzee zijn erg fotogeniek. Maar het belangrijkste vind ik: anders leren kijken. Want goed kijken, is goed fotograferen. Zodat je ook na de wandeling de fototips op andere locaties kunt toepassen.

Kinderen zijn ook welkom

Hoe leuk is het om samen met je (klein)kind te fotograferen en elkaar te inspireren. Kinderen zijn dan ook welkom. Vraag naar de speciale kinderkorting.

Extra tip

Ook ’s avonds is een fotowandeling een goed idee en krijg je uitleg over het fotograferen bij avondlicht. Of plan een fotowandeling tijdens het gouden of blauwe uurtje.

Ik heb interesse!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.