Workshop kunstwerk fotograferen

Startdatum 12-04-2019
eenmalig van 11.00 tot 15.00 uur
Locatie Middelburg
Prijs € 90,00

Kwalitatief goede foto’s van uw kunstwerken zijn belangrijk voor een goede PR. Bijvoorbeeld voor reclame doeleinden op de sociale media of ter beoordeling voor een ballotage commissie. Tijdens deze workshop krijgt u uitleg hoe u uw kunstwerk kunt fotograferen. Hoe maakt u van een 3 dimensionaal beeld een krachtig 2 dimensionaal beeld/foto? En hoe komt de structuur van uw schilderij of tekening het beste tot zijn recht?

Dit leren we met eenvoudige middelen en in een kleine daglichtstudio. Stap voor stap bekijken we hoe uw werk het best tot zijn recht komt. Elk kunstwerk heeft een andere aanpak. We werken met een kleine groep, zodat er voldoende individuele aandacht is. U kunt fotograferen met een eenvoudige camera, smartphone en/of spiegelreflexcamera. Eventueel is er een spiegelreflexcamera beschikbaar.

Wat kunt u verwachten op deze fotoworkshop:

  • Uitleg/gebruik reflectiescherm, fotograferen met een top table.
  • Fotograferen met een smartphone en/of spiegelreflex
  • Uitleg diafragma/scherptediepte/sluitertijd/ISO
  • Eenvoudige nabewerking en de foto’s geschikt maken voor de sociale media.

Een reactie n.a.v. een eerdere workshop:
Hartelijk bedankt voor de leerzame en leuke workshop kunst fotograferen. Deze workshop voldeed geheel aan mijn verwachtingen. Ik heb in korte tijd vele handvatten en tips gekregen om mooie foto’s van mijn beelden en schilderijen te maken‘, Paula Drost 27 februari 2018.

Deelname € 75,- exclusief BTW en inclusief lunch

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.