Workshop avondfotografie

Startdatum 27-08-2022
19:00 tot circa 21:30 uur
Locatie Vlissingen
Prijs € 35,00
Fotograferen tijdens het gouden en blauwe uurtje.

Vlissingen, stad aan zee. Bij deze fotoworkshop ligt de aandacht op het water en het licht. Zon of wolken. Het licht en de zee veranderen in een korte tijd voortdurend van kleur. Het avondlicht kleurt de lucht geel en oranje of zelf paars. Dat is de perfecte tijd om met de camera op stap te gaan. Nadat de zon achter de horizon is verdwenen volgt het blauwe uurtje. De schemer met een intens blauwe kleur zorgt weer voor nieuwe foto uitdagingen.

We starten in het centrum van Vlissingen. Daarna wandelen we in een rustig tempo langs de binnenhaven van Vlissingen en over de Groene boulevard. Onderweg zijn er fotostops en krijg je uitleg hoe je het avondlicht kunt fotograferen. De zonsondergang en de combinatie van de gebouwen zorgen voor mooie tegenlicht opnames. Vanaf de dijk heb je niet alleen zicht op de skyline van Vlissingen je ervaart ook de weidsheid van de Westerschelde.

Als de zon onder is gaan we terug naar het centrum. De straatverlichting en de schemer (het blauwe uurtje) brengen een andere sfeer en nieuwe fotomomenten. Tenslotte sluiten we de workshop af met een drankje. Je kunt dan nog vragen stellen over de gemaakte foto’s.

Kleine groep, persoonlijke aandacht.

De groep is klein zodat er voldoende individuele aandacht is. (maximaal 8 personen) De workshop is geschikt voor de beginnende en gevorderde fotograaf. Het is handig als je de basisbegrippen van de camera kent. Een statief en camera die je handmatig kunt instellen zijn wel aan te bevelen tijdens deze wrokshop
Een drankje na afloop is bij de prijs inbegrepen.

Vertrek vanaf de Oude markt voor de ingang sint Jacobskerk, Vlissingen.

Fotowandeling op maat (vanaf 2 personen)

Wil je liever een fotowandeling op maat? Dan bepaal je zelf de tijd, het niveau en de samenstelling. Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden en locaties.

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.