Grote meesters in de fotografie

Startdatum 22-11-2018
6 avonden van 19.30 tot 22.00 uur
Locatie Middelburg
Prijs € 170,00

Leer fotograferen van de grote meesters.

Van wie kun je beter foto’s leren maken, dan van de grote meesters in de fotografie? In zes avonden laten we ons inspireren door de werkwijze en stijl van verschillende topfotografen. Treed in de voetsporen van o.a. André Kertész en leg het dagelijks leven vast. Maak pure portretfoto’s zoals August Sander of fotografeer schilderachtig in de stijl van Saul Leiter.

We leggen niet alleen de focus op portret- en straatfotografie. Ook besteden we aandacht aan landschaps- en architectuurfotografie. Waar het om gaat, is dat je anders leert kijken en je creativiteit en visie verder ontwikkelt.

Nieuwe uitdagingen

Heb je al meerdere fotoworkshops gevolgd? En wil je een nieuwe uitdaging? Of heb je juist geen voorkennis en geen dure camera? Maar ben je op zoek naar de kunstzinnige kant in de fotografie? In deze cursus past dit mooi bij elkaar, want de nadruk ligt op inhoud, zeggingskracht en beeldtaal.

Je krijgt individuele begeleiding. De opdrachten zijn naar eigen inzicht in te vullen. Afhankelijk van je eigen ervaringen en de mogelijkheden van je fotoapparatuur.

Ben je enthousiast en niet bang om uit je comfortzone te komen? Meld je dan aan of vraag vrijblijvend meer informatie.

Data en thema’s per avond:

Datum: 22 nov., 6 dec. 2018, 10 en 31 januari, 21 febr. en 14 maart 2019.
Tijdstip: 19.30 tot 22.00 uur.
Locatie: Middelburg
Kosten: 6 avonden € 170,-
Ben je niet in de gelegenheid om op alle avonden aanwezig te zijn, dan is deelname van minimaal 4 avonden ook mogelijk. Je mag ook  je je favoriete thema’s uitkiezen. We werken elke avond met een nieuw thema.
Kosten:  € 125,- voor 4 avonden. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Aanmelden voor 17 november. Maximaal 8 deelnemers.

De thema’s per avond:

22/11     Compositie

06/12     Landschap/architectuur

10/01     Straatfotografie

31/01     portretfotografie

21/02     Landschap /architectuur

14/03     Mens en omgeving

Vorig jaar ben ik gestart met de serie ‘Grote meesters’. Deze groep was zo enthousiast dat we verder gaan met deel 2. Lees hier de reacties:

Je verhaal rondom een thema was altijd heel informatief en rijk geïllustreerd met voorbeelden van fotografen. Het is alsof er een andere wereld voor mij open gegaan is en of er een nieuwe dimensie aan mijn kijken is toegevoegd.’ Mariska juli 2018

Lees ook de gastblog van schrijfster Elizabeth van den Driest

 

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.