Grote meesters in de fotografie (Schouwen)

Startdatum 08-10-2019
4 avonden van 19.30 tot 22.00 uur
Locatie Hotel van der Weijde, Noordgouwe
Prijs € 120,00

Inspiratie van de grote meesters. (Deel 1)

Voor het vierde jaar start ik met de fotocursus Grote meesters in de fotografie. Want van wie kan je beter leren fotograferen dan van bekende en minder bekende topfotografen.

In vier avonden laten we ons inspireren door de werkwijze en stijl van verschillende topfotografen. Treed in de voetsporen van o.a. André Kertész en leg het dagelijks leven vast. Maak pure portretfoto’s zoals August Sander of fotografeer schilderachtig in de stijl van Saul Leiter.

We leggen niet alleen de focus op portret- en straatfotografie. Ook besteden we aandacht aan landschaps- en architectuurfotografie. Waar het om gaat, is dat je anders leert kijken en je creativiteit en visie verder ontwikkelt.

Nieuwe uitdagingen

Ben je op zoek naar de kunstzinnige kant in de fotografie? Wil je meer weten over de beeldtaal en de geschiedenis van de fotografie? In deze cursus komt het allemaal samen. De nadruk ligt op de vorm en de inhoud.
Je krijgt thema gerichte opdrachten en elke avond een stukje fotografie geschiedenis. Zo maak je kennis met alle stromingen binnen de fotografie. Deze opgedane kennis verruimt je blik en inspireert je om anders te gaan fotograferen.

De begeleiding is persoonlijk en de opdrachten zijn naar eigen inzicht in te vullen. Afhankelijk van je eigen ervaringen en de mogelijkheden van je fotoapparatuur. Maximaal 6 personen.

Ben je enthousiast en niet bang om uit je comfortzone te komen? Meld je dan aan of vraag vrijblijvend meer informatie.

Data:

Datum: 8 en 29 oktober, 26 november, 3 december praktijk avond (avondfotografie).

Tijdstip: 19.30 tot 22.00 uur.
Locatie: Hotel van der Weijde, Noordwelle
Kosten: 4 avonden € 120,-
Neem vrijblijvend contact op als je meer wilt weten over deze cursus.

 

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.