Fotoworkshop op de Bunderkunst

Startdatum 26-06-2021
13:30 tot circa 17:00 uur
Locatie 's-Heer Arendskerke
Prijs € 55,00

Kunst en natuur in ‘s-Heer Arendskerke.

Op de Bunder is een landschapstuin waar natuur en kunst samenkomen. Een bunder of bonder is een oude eenheid van grondoppervlakte, die vaak iets groter was dan een hectare. De eigenaren, Anja & Sjaak hebben dit stuk land gekocht in 1993 en geleidelijk omgebouwd tot een landschapstuin. De bomen en struiken zijn aangeplant in geometrische lijnen maar er zijn ook wildere stukken natuur. In de loop der jaren zijn er kunstobjecten toegevoegd en heeft de Bunder een vaste collectie kunst. Deze unieke locatie van natuur en kunst is speciaal voor deze fotoworkshop geopend.

We starten de middag met een korte uitleg en koffie/thee/fris. Daarna kun je vrij rondlopen en in je eigen tempo fotograferen. Je kunt je aandacht richten op de natuur of de kunstobjecten. Of op zoek gaan naar een combinatie van kunst en natuur. Aan de randen van de landschapstuin heb je een weids uitzicht over de polders. Inspiratie voor een hele middag fotograferen. Bovendien krijg je nog een aantal opdrachten.

Gezien de grootte van het terrein zullen we elkaar zeker niet voor de voeten lopen maar de tuin is nog wel intiem en overzichtelijk om met elkaar te communiceren. De gehele middag loop ik rond om vragen te beantwoorden en geef ik advies. Na afloop sluiten we af met een drankje en kun je nog vragen stellen.

Het is altijd inspirerend om elkaars foto’s te bekijken en aanvullende feedback te ontvangen. Op dinsdagavond 29 juni houden we een online nabespreking van de gemaakte foto’s. Met dit uurtje extra service ronden we deze kunst- en natuur fotoworkshop af.

Zaterdag 26 juni, start 13:30 tot circa 16:30 uur
Dinsdag 29, start 20:00 tot circa 21:00 uur

Prijs is inclusief koffie/thee/fris en entree.

 

 

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.