Fotowandeling Boswachterij Westerschouwen

Startdatum 15-05-2021
9:30 tot circa 12:00 uur
Locatie Boswachterij Westerschouwen
Prijs € 35,00

Fotograferen, wandelen en genieten dat ervaar deze morgen in het grootste bos van Zeeland. Onderweg krijg je fototips direct in de praktijk. Bovendien wandel je met een groepje gelijkgestemden. Je inspireert elkaar en wisselt ervaringen uit.

De boswachterij ligt op de kop van Schouwen-Duiveland. Je vindt er niet alleen bos, maar ook een open duingebied. Het heuvelachtig landschap met duinverstuivingen en duinweiden is een ideale omgeving voor een fotowandeling. Hier ervaar je de weidsheid. De wolken hebben vrij spel boven dit glooiende landschap en in de duinenvalleien grazen Shetland pony’s. Deze paarden met hun donkere vacht zijn fotogenieke modellen voor onze camera.

In het bos zijn verschillende meertjes, allemaal met een andere sfeer. Bij de één spiegelen de omringende bomen in het water. Bij de andere is de omgeving open met wuivende rietpluimen langs de oevers. Bij deze verstilde plekjes nemen we ruim de tijd om te fotograferen. In deze tijd van het jaar hebben de bomen en struiken een frisse kleur met allerlei scharkering groen. De bloesems bloeien. En als het weer meezit, zet de zon alles nog eens extra in het licht.

Tijdens de wandeling krijg je tips en uitleg over de compositie en het licht. En we besteden aandacht aan het fotografen van de juiste sfeer en beleving. Bijvoorbeeld de weidsheid van het landschap of juist een intieme sfeer van een bospaadje. Na afloop van deze wandeling geen teleurstellingen omdat je foto’s jouw ervaringen niet weergeven.

Je kunt deelnemen met elk gewenste camera of smartphone. We lopen circa 5 km over onverharde paden. De groep is klein zodat er onderweg voldoende tijd is voor uitleg en individuele aandacht.

Start: parkeerplaats A. van de Weijdeweg, Westenschouwen.

Verzamelen tussen 9:15 en 9:30 uur. Terug circa 12:00 uur

Meer informatie: mail@karindenboer.nl of tel 06 29441561

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.