Fotowandeling Vlissingen

Startdatum 19-06-2022
10:00 tot 12:30 uur
Locatie Vlissingen
Prijs € 35,00
Veelzijdig Vlissingen

Vlissingen, stad aan zee. Bij deze fotowandeling ligt de aandacht op het water en de lucht. Door het open karakter van de stad hebben de wolken en het licht veel invloed op de sfeer van je foto’s. In een korte tijd ontdek je hoe de zee steeds verandert van kleur.

Door de gunstige ligging aan de Westerschelde kent Vlissingen een rijke geschiedenis. In het centrum vind je de gerestaureerde fabrieken van de voormalige scheepsbouw. Dit zijn mooie fotostops tijdens onze fotowandeling. Ook de binnenhaven heeft een nieuwe bestemming en wordt gebruikt voor de pleziervaart.

Onderweg laten we ons verrassen door graffiti en buitenkunst. We sluiten de wandeling af in de Kazematten. Deze kazematten zijn een onderdeel van oude vestingwerken. Een doorgang in de Kazematten brengt ons weer naar de zee. Daar genieten we van het weidse uitzicht. En niet alleen de zee is een mooi foto onderwerp ook de grote zeeschepen varen op steenworp afstand.

Kleine groep, persoonlijke aandacht

In een rustig tempo wandelen we door het centrum en langs het water. Onderweg zijn er fotostops en krijg je tips direct in de praktijk. De groep is klein zodat er voldoende tijd is voor persoonlijke aandacht.
Deelname kan met iedere gewenste camera of smartphone. Ook voor de gevorderde fotograaf biedt de fotowandeling genoeg uitdaging. We sluiten de wandeling af met een drankje. Zo leren we van elkaar en met elkaar.

Heb je nog vragen of wil je liever een fotowandeling op maat? Neem dan vrijblijvend contact op. Tel. 0629441561 of mail: mail@karindenboer.nl

We vertrekken vanaf de Oude markt voor de ingang van de sint Jacobskerk.

De prijs is inclusief een drankje na afloop.

Zeeuws roots

Al bijna tien jaar organiseer ik fotowandelingen in Middelburg en Vlissingen. Als geboren en getogen Zeeuwse breng ik de deelnemers naar onbekende en fotogenieke plekjes. Het is voor mij elke keer weer een uitdaging om mensen te inspireren en anders te laten kijken.

 

Fotowandeling op maat (vanaf 2 personen)

Wil je liever een fotowandeling op maat? Dan bepaal je zelf de tijd, het niveau en de samenstelling. Vraag naar de vele mogelijkheden en locaties.

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.