Fotowandeling Vlissingen (gouden en blauwe uurtje)

Startdatum 11-12-2021
14:30 tot 17:00 uur
Locatie Vlissingen
Prijs € 30,00

Fotograferen tijdens het gouden en blauwe uurtje.

Vlissingen, stad aan zee. Bij deze fotowandeling ligt de aandacht dan ook op het water en het licht. Zon of wolken. Het licht en de zee veranderen in een korte tijd voortdurend van sfeer. In de decembermaand is het gouden uurtje half de middag. Nadat de zon achter de horizon is verdwenen volgt het blauwe uurtje. De schemer met een intens blauwe kleur zorgt weer voor nieuwe foto uitdagingen.

In een rustig tempo wandelen we over de Groene Boulevard en langs de binnenhaven van Vlissingen. De zonsondergang en de combinatie van de gebouwen zorgen voor mooie tegenlicht opnames. Onderweg zijn er fotostops en krijg je uitleg hoe je het avondlicht kunt fotograferen. Vanaf de dijk heb je niet alleen zicht op de skyline van Vlissingen je ervaart ook de weidsheid van de Westerschelde. In een korte tijd verandert het licht van goudgeel naar intens blauw. De straatverlichting is dan net ontstoken en maakt ons beeld compleet.

Kleine groep, persoonlijke aandacht.

De fotowandeling wordt begeleid door Zeeuwse fotograaf Karin den Boer. Zij brengt je op het juiste tijdstip naar fotogenieke plekjes.
Deelname kan met iedere gewenste camera of smartphone. Ook voor de gevorderde fotograaf biedt de fotowandeling genoeg uitdaging. De groep is klein zodat er voldoende individuele aandacht is. (maximaal 6 personen) Tijdens de uitleg en het fotograferen houden we rekening met de gepaste afstand van 1,5 meter.

Waar: Vertrek vanaf de Oude markt voor de ingang sint Jacobskerk.

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.