Fotowandeling ouder en kind

Startdatum 12-08-2020
10:30 tot 12:30 uur.
Locatie centrum Middelburg
Prijs € 35,00
Samen op stap en samen fotograferen.

Het historische centrum van Middelburg met autovrije steegjes en pleinen leent zich uitstekend voor een workshop ouder en kind. Kinderen hebben nog een frisse kijk op hun omgeving. En ze geven meer ruimte aan hun fantasie. Af en toe een kleine imperfectie maakt het beeld juist sterk, dit geeft de kinderlijke spontaniteit weer. Laat je als ouder of grootouder hierdoor inspireren. Zo leer je samen om anders te kijken.

We starten met een korte presentatie en een drankje. Na de uitleg gaan we op stap. Ouders en kinderen krijgen opdrachten om gezamenlijk uit te voeren, maar ook onderwerpen waarbij ieder voor zich aan de slag gaat. Het is verrassend om te zien hoe verschillende de resultaten zijn. Na afloop is er nog gelegenheid om gezamenlijk de foto´s te bekijken. Als inwoner van Middelburg ken ik de stad goed. Bovendien heb ik een ruime ervaring  als gastdocent fotografie op basisscholen. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op: mail@karindenboer.nl of 06 29441561

Data: 12 augustus van 10:30 tot 12:30 uur

Start: Presentatie ruimte boven het pop-up restaurant Brasserie 1600, Lange Delft 127, 4331 AM Middelburg.

Kosten: € 35,- per koppel (ouder of grootouder en kind) inclusief drankje.

Let op. De minimum leeftijd is 8 jaar. Graag in het vakje ‘opmerking’ de leeftijd van je kind vermelden. In verband met de voorbereiding is dit voor mij handig om te weten.

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.