Fotowandeling ouder en kind Vlissingen

Startdatum 17-04-2021
ruim 1 uur, aanvang in overleg
Locatie Vlissingen
Prijs € 39,00

Samen anders leren kijken en fotograferen.

Ben je op zoek naar een creatieve activiteit in het weekend? Dan is een fotowandeling samen met één of meerdere kinderen (onder 12 jaar) vast iets voor jou. In je eigen bubbel en op gepaste afstand van de fotograaf gaan we opstap.

Bij de fotowandeling in Vlissingen ligt de aandacht op de skyline en het licht. Zon of wolken. Het type weer maakt niet uit. Het licht en de zee veranderen in deze korte tijd steeds van kleur en sfeer. Maar Vlissingen heeft meer te bieden. Het dokje van Perry, mooie pleintjes en verborgen steegjes. In een rustig tempo wandelen we door de binnenstad en over de Groene Boulevard.  Onderweg zijn er fotostops en krijg je tips hoe je anders kan leren kijken en fotograferen. Tijdens de uitleg en het fotograferen houden we rekening met de gepaste afstand van 1,5 meter.

De fotowandeling wordt begeleid door Zeeuwse fotograaf Karin den Boer. Zij brengt je naar onbekend en fotogenieke plekjes. Deelname kan met iedere gewenste camera of smartphone. Voor de kinderen is er eventueel een camera om te gebruiken.

Vertrek: vanaf de Oude markt voor de ingang sint Jacobskerk.

Tijd: ruim een uur. Aanvang in overleg.

Reviews:

´Karin gaf ons heel concreet ondersteuning en ze nam alle tijd voor uitleg´, Stance.

´Het was een heerlijke middag, met fijne en goede tips! De begeleiding was zó plezierig, ik heb genoten, Immie

 

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.