Fotowandeling Middelburg wintereditie

Startdatum 14-02-2021
10:00 tot 12:30 uur
Locatie Middelburg centrum
Prijs € 30,00
Anders leren kijken in Middelburg.

Mocht de wandeling niet door gaan vanwege de coronamaatregelen dan is er op 7 maart een nieuwe fotowandeling.

Bekijk Middelburg eens op een andere manier en wandel mee door onbekende straatjes. Ga op zoek naar fotogenieke plekjes. En richt dan je camera of smartphone op de vele monumenten en fraaie details.
Middelburg is de vijfde monumentenstad van Nederland. Dit maakt de binnenstad erg fotogeniek. De Lange Jan, de Oostkerk en het stadhuis van Middelburg zijn de highlights van de stad en geliefde foto onderwerpen. Maar Middelburg heeft ook veel onbekend straatjes en steegjes. Hier lijkt het of de tijd heeft stil gestaan. Je waant je even in het rijke verleden. Want Middelburg was in de 17e eeuw, na Amsterdam de belangrijkste handelsstad van de Republiek. De herenhuizen met opmerkelijke details ademen nog de sfeer van deze tijd.

Buiten fotograferen in een kleine groep.

We starten op het Abdijplein met een korte uitleg over de compositie, standpunt en de belichting. Daarna gaan we op stap. Je krijgt een flyer met de besproken tips en inspiratie foto’s. Op verschillende locaties en met gepaste afstand krijg je uitleg direct in de praktijk. Als de coronamaatregelen het toelaten sluiten we af  met een drankje in één van de vele gezellige horeca’ s in Middelburg. Als de horeca gesloten is ontvang je een Zeeuws lekkernij. Na afloop mag je dan via de mail nog vragen stellen.

Ervaring en uitdaging.

Dit jaar is het zesde jaar dat ik de fotowandelingen begeleid. Als geboren en getogen Zeeuwse en inwoner van Middelburg breng ik jullie naar onbekend en fotogenieke plekjes. Het is voor mij elke keer weer een uitdaging om mensen te inspireren en anders te laten kijken.

Deelname kan met iedere gewenste camera of smartphone. Ook voor de gevorderde fotograaf biedt de fotowandeling genoeg uitdaging. De groep is klein zodat er voldoende individuele aandacht is. (maximaal 4 of 6 personen afhankelijk van de maatregelen omtrent het coronavirus)

In een korte tijd leer je om anders te kijken en te fotograferen. Want iedereen wil toch graag zijn familie en vrienden verbazen met verrassende foto’s.

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.