Fotowandeling Middelburg herfst editie (vol)

Startdatum 28-11-2020
13:30 tot circa 16:30 uur
Locatie centrum Middelburg
Prijs € 30,00
Anders leren kijken in Middelburg.

Bekijk Middelburg eens op een andere manier en wandel mee door onbekende straatjes. Ga op zoek naar fotogenieke plekjes. En richt dan je camera of smartphone op de vele monumenten en fraaie details.

Middelburg is de vijfde monumentenstad van Nederland. Dit maakt de binnenstad erg fotogeniek. De Lange Jan, de Oostkerk en het stadhuis van Middelburg zijn de highlights van de stad en geliefde foto onderwerpen. Maar Middelburg heeft ook veel onbekend straatjes en steegjes. Hier lijkt het of de tijd heeft stil gestaan. Je waant je even in het rijke verleden. Want Middelburg was in de 17e eeuw, na Amsterdam de belangrijkste handelsstad van de Republiek. De herenhuizen met opmerkelijke details ademen nog de sfeer van deze tijd.

Buiten fotograferen in een kleine groep.

We starten op het Abdijplein met een korte uitleg over de compositie, standpunt en de belichting. Daarna gaan we op stap. Je krijgt een flyer met de besproken tips en inspiratie foto’s. Op verschillende locaties en met gepaste afstand krijg je uitleg direct in de praktijk. We sluiten de wandeling af met een drankje in één van de vele gezellig horeca’ s in Middelburg. Je kunt dan nog vragen stellen over de gemaakte foto’s.

Ervaring en uitdaging.

Dit jaar is het vijfde seizoen dat ik de fotowandelingen begeleid. Als geboren en getogen Zeeuwse en inwoner van Middelburg breng ik jullie naar onbekend en fotogenieke plekjes. Het is voor mij elke keer weer een uitdaging om mensen te inspireren en anders te laten kijken.

Deelname kan met iedere gewenste camera of smartphone. Ook voor de gevorderde fotograaf biedt de fotowandeling genoeg uitdaging. De groep is klein zodat er voldoende individuele aandacht is. (maximaal 4 personen volgens de maatregelen omtrent het corona virus)

In een korte tijd leer je om anders te kijken en te fotograferen. Want iedereen wil toch graag zijn familie en vrienden verbazen met verrassende foto’s.

Wat kun je verwachten:

– Presentatie voorafgaand aan de wandeling met tips en trucs.
– Hand-out met de route en fototips.
– Begeleiding en uitleg direct in de praktijk.
– Geld retour bij ziekte. Meer informatie over de regels omtrent Covid-19 vind je in de algemene voorwaarden.

Heb je nog vragen, neem dan vrijblijvend contact op. Tel. 0629441561.

Fotowandeling op maat (vanaf 3 personen)

Wil je liever een fotowandeling op maat? Dan bepaal je zelf de tijd, het niveau en de samenstelling. Vraag naar de vele mogelijkheden en locaties.
Via de mail: mail@karindenboer.nl of telefonisch: 06 29441561.

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.