Fotowandeling Middelburg (avond)

Startdatum 06-01-2023
19:30 tot 21:30 uur
Locatie Middelburg centrum
Prijs € 35,00

De fotowandelingen in Middelburg zijn inmiddels een bekend begrip. Ook ’s avonds zijn de historische gebouwen mooi verlicht en nodigen uit om te fotografen. En niet alleen de oude binnenstad is fotogeniek. Ook het gerechtsgebouw en het voormalige gebouw van de PZEM zijn fraai uitgelicht.

De avondwandeling start bij de Kloveniersdoelen en via de Kousteendijk lopen we naar het centrum. Omdat we langs het water lopen, hebben we een prachtig zicht op de gebouwen en hun reflectie in het water. Onze route gaat daarna verder via stille straatjes en pleintjes en eindigt op het Stadhuisplein.

Onderweg is er voldoende tijd om te fotograferen en krijg je tips direct in de praktijk. Voor deze workshop is het handig dat je bekend bent met de begrippen: diafragma, sluitertijd en ISO waarden en deze kan instellen op je camera. Ook is het raadzaam om een statief mee te nemen.

Ben je in het bezit van een moderne smartphone dan kun je ook deelnemen aan deze avondwandeling.
Als je vragen hebt over het niveau of dat je camera/smartphone geschikt is voor deze wandeling, neem dan vrijblijvend contact op. tel 06 29441561 of via de mail: mail@karindenboer.nl

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.