Fotowandelingen Middelburg (zomereditie)

Startdatum 04-08-2020
10:30 tot circa 13:00 uur. Elke dinsdag en vrijdag
Locatie Middelburg centrum
Prijs € 27,00
Monumentenstad Middelburg

Bekijk Middelburg eens op een andere manier en wandel mee door onbekende straatjes. Ga op zoek naar fotogenieke plekjes. En richt dan je camera of smartphone op de vele monumenten en fraaie details.

Middelburg is de vijfde monumentenstad van Nederland. Dit maakt de binnenstad erg fotogeniek. De Lange Jan, de Oostkerk en het stadhuis van Middelburg zijn de highlights van de stad en geliefde foto onderwerpen. Maar Middelburg heeft ook veel onbekend straatjes en steegjes. Hier lijkt het of de tijd heeft stil gestaan. Je waant je even in het rijke verleden. Want Middelburg was in de 17e eeuw, na Amsterdam de belangrijkste handelsstad van de Republiek. De herenhuizen met opmerkelijke details ademen nog de sfeer van deze tijd.

Buiten fotograferen, corona-proof

We starten bij Brasserie 1600. Hier is voldoende ruimte om op 1,5 meter afstand een presentatie te bekijken. Onder het genot van koffie of thee krijg je uitleg over de compositie, de belichting en voorbeelden van fotogenieke straatjes en pleintjes. In een korte tijd leer je om anders te kijken en te fotograferen. Want iedereen wil toch graag zijn familie en vrienden verbazen met verrassende foto’s.
Na de uitleg gaan we op stap met een routekaart. Hierbij staan ook de besproken tips en inspiratie foto’s. Op verschillende locaties en met gepaste afstand krijg je uitleg direct in de praktijk. Tijdens de wandeling kun je vragen stellen.

Ervaring en uitdaging

Dit jaar is het vijfde seizoen dat ik de fotowandelingen begeleid. Als geboren en getogen Zeeuwse en inwoner van Middelburg breng ik jullie naar onbekend en fotogenieke plekjes. Het is elke keer weer een uitdaging om mensen te inspireren en anders te laten kijken.

Deelname kan met iedere gewenste camera of smartphone. Ook voor de gevorderde fotograaf biedt de fotowandeling genoeg uitdaging. De groep is klein zodat er voldoende individuele aandacht is.

Wat kun je verwachten:

– Presentatie voorafgaand aan de wandeling met tips en trucs.
– Hand-out met de route en fototips.
– Begeleiding en uitleg direct in de praktijk.
– Koffie/thee of fris tijdens de presentatie.
– Fotoatelier Karin den Boer werkt volgens de regels van het RIVM i.v.m. het coronavirus. Meer informatie hierover vind je in de algemene voorwaarden.

Heb je nog vragen, neem dan vrijblijvend contact op. Tel. 0629441561.
Vergeet bij aanmelding niet de gewenste datum te vermelden.

Data en tijd:

Op dinsdag 4, 11, 18 en 25* augustus van 10.30 tot circa 13.00 uur.

Op vrijdag 7*, 14, 21*en 28 augustus van 10.30 tot circa 13.00 uur

*  7, 21 en 25 augustus zijn volgeboekt.

Waar:

Start in de presentatieruimte boven de pop-up Brasserie 1600, Lange Delft 127, 4331 AM Middelburg

Fotowandeling op maat (vanaf 3 personen)

Wil je liever een fotowandeling op maat? Dan bepaal je zelf de tijd, het niveau en de samenstelling. Neem dan vrijblijvend contact op. Via de mail: mail@karindenboer.nl of telefonisch: 06 29441561

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.