Fotowandeling Middelburg (maart)

Startdatum 13-03-2022
10:00 tot 12:30 uur
Locatie Middelburg centrum
Prijs € 35,00

Bekijk Middelburg eens op een andere manier en wandel mee door onbekende straatjes. Ga op zoek naar fotogenieke plekjes. En richt dan je camera of smartphone op de vele monumenten en fraaie details.

Middelburg is de vijfde monumentenstad van Nederland. Dit maakt de binnenstad erg fotogeniek. De Lange Jan, de Oostkerk en het stadhuis van Middelburg zijn de highlights van de stad en geliefde foto onderwerpen. Maar Middelburg heeft ook veel onbekend straatjes en steegjes. Hier lijkt het of de tijd heeft stil gestaan. Je waant je even in het rijke verleden. Want Middelburg was in de 17e eeuw, na Amsterdam de belangrijkste handelsstad van de Republiek. De herenhuizen met opmerkelijke details ademen nog de sfeer van deze tijd.

Buiten fotograferen in een kleine groep.

We starten op het Abdijplein met een korte uitleg over de compositie, standpunt en de belichting. Deze tips en inspiratie foto’s staan in de flyer die je meekrijgt. Zo heb je tijdens de route een geheugensteuntje. We lopen in een rustig tempo door autoluwe straten en steegjes. Regelmatig stoppen we om te fotograferen. Op gepaste afstand krijg je uitleg direct in de praktijk.

Ervaring en uitdaging.

Dit jaar is het zevende seizoen dat ik de fotowandelingen begeleid. Als geboren en getogen Zeeuwse en inwoner van Middelburg breng ik jullie naar onbekend en fotogenieke plekjes. Het is voor mij elke keer weer een uitdaging om mensen te inspireren en anders te laten kijken.

Deelname kan met iedere gewenste camera of smartphone. Ook voor de gevorderde fotograaf biedt de fotowandeling genoeg uitdaging. De groep is klein zodat er voldoende individuele aandacht is. (afhankelijk van de coronaregels 4 tot maximaal 8 personen)

In een korte tijd leer je om anders te kijken en te fotograferen. Want iedereen wil toch graag zijn familie en vrienden verbazen met verrassende foto’s.

Fotowandeling op maat (vanaf 2 personen)
Wil je liever een fotowandeling op maat? Dan bepaal je zelf de tijd, het niveau en de samenstelling. Vraag naar de vele mogelijkheden en locaties.

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.