Fotowandeling Middelburg (verplaatst naar 03/07)

Startdatum 13-06-2020
10:00 tot circa 12:30 uur eenmalig
Locatie Middelburg
Prijs € 25,00

Monumentenstad Middelburg

De fotowandeling op 13 juni is verplaatst naar vrijdag 3 juli.

Bekijk Middelburg eens op een andere manier en wandel mee door onbekende straatjes. Ga op zoek naar fotogenieke plekjes. En richt dan je camera of smartphone op de vele monumenten en fraaie details.

Middelburg is de vijfde monumentenstad van Nederland. Dit maakt de binnenstad erg fotogeniek. De Lange Jan, de Oostkerk en het stadhuis van Middelburg zijn de high lights van de stad en geliefde foto onderwerpen. Maar Middelburg heeft ook veel onbekend straatjes en steegjes. Hier lijkt het of de tijd heeft stil gestaan. Je waant je even in het rijke verleden. Want Middelburg was in de 17e eeuw, na Amsterdam de belangrijkste handelsstad van de Republiek. De herenhuizen met opmerkelijke details ademen nog de sfeer van deze tijd.

Buiten fotograferen, corona-proof

We starten in een grote ruimte met een uitgebreide presentatie. Daarna gaan we op stap. Tijdens de presentatie en buiten houden we rekening met de 1,5 meter afstand. In de  algemene voorwaarden lees je alle maatregelen van fotoatelier Karin den Boer rond het coronavirus.

Fototips en uitleg

We starten bij Brasserie 1600. Hier is voldoende ruimte om gezamenlijk een presentatie te bekijken. Onder het genot van koffie of thee krijg je uitleg over de compositie, de  belichting en voorbeelden van fotogenieke straatjes en pleintjes. Daarna ga je met een routekaart op stap. Op verschillende locaties en met gepaste afstand krijg je uitleg en tips direct in de praktijk. Tijdens de wandeling kan je vragen stellen. Over 2-3 foto´s krijg je individuele feedback achteraf.

Ervaring en uitdaging

Dit jaar is het vijfde seizoen dat ik de fotowandelingen begeleid. Als geboren en getogen Zeeuwse en inwoner van Middelburg breng ik jullie naar onbekend en fotogenieke plekjes. Het is elke keer weer een uitdaging om mensen te inspireren en anders te laten kijken.

Deelname kan met iedere gewenste camera of smartphone. Ook voor de gevorderde fotograaf biedt de fotowandeling genoeg uitdaging. De groep is klein zodat er voldoende individuele aandacht is.

De prijs is inclusief koffie of thee tijdens de presentatie.

Fotowandeling op maat

Wil je liever een fotowandeling op maat? Dan bepaal je zelf de tijd, het niveau en de samenstelling. Neem dan vrijblijvend contact op. Via de mail: mail@karindenboer.nl of telefonisch: 06 29441561

 

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.