Fotowandeling Middelburg (geannuleerd i.v.m. Corona)

Startdatum 10-05-2020
10:30 tot circa 13:00 uur eenmalig
Locatie Middelburg
Prijs € 27,00

Monumentenstad Middelburg

Bekijk Middelburg eens op een andere manier en wandel mee door onbekende straatjes. Ga op zoek naar fotogenieke plekjes. En richt dan je camera of smartphone op de vele monumenten en fraaie details.

Middelburg is de vijfde monumentenstad van Nederland. Dit maakt de binnenstad erg fotogeniek. De Lange Jan, de Oostkerk en het stadhuis van Middelburg zijn de high lights van de stad en geliefde foto onderwerpen. Maar Middelburg heeft ook veel onbekend straatjes en steegjes. Hier lijkt het of de tijd heeft stil gestaan. Je waant je even in het rijke verleden. Want Middelburg was in de 17e eeuw, na Amsterdam de belangrijkste handelsstad van de Republiek. De herenhuizen met opmerkelijke details ademen nog de sfeer van deze tijd.

Fototips en uitleg

Onderweg krijg je uitleg hoe je dit in beeld kan brengen. De fototips kun je dus direct in de praktijk toepassen. Elke wandeling is weer anders. De route die we lopen hangt af van het weer, het licht en het jaargetijden. De fotowandeling sluiten we af bij Brasserie 1600. Onder genot van een drankje, kun je dan nog vragen stellen.

Ervaring en uitdaging

Dit jaar is het vijfde seizoen dat ik de fotowandelingen begeleid. Als geboren en getogen Zeeuwse en inwoner van Middelburg breng ik jullie naar onbekend en fotogenieke plekjes. Het is elke keer weer een uitdaging om mensen te inspireren en anders te laten kijken.

Deelname kan met iedere gewenste camera of smartphone. Ook voor de gevorderde fotograaf biedt de fotowandeling genoeg uitdaging. De groep is klein zodat er voldoende individuele aandacht is.

De prijs is inclusief koffie of thee na afloop.

Fotowandeling op maat

Wil je liever een fotowandeling op maat? Dan bepaal je zelf de tijd, het niveau en de samenstelling. Neem dan vrijblijvend contact op. Via de mail: mail@karindenboer.nl of telefonisch: 06 29441561

 

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.