Fotowandeling boswachterij Westerschouwen

Startdatum 24-10-2021
10:00 tot 12:30 uur
Locatie Boswachterij Westerschouwen
Prijs € 35,00

Fotograferen in het grootste bos van Zeeland

Fotograferen, wandelen en genieten dat zijn de ervaringen van deze morgen. Onderweg krijg je fototips direct in de praktijk. Bovendien wandel je met een groepje gelijkgestemden. Je inspireert elkaar en wisselt ervaringen uit.

De boswachterij ligt op de kop van Schouwen-Duiveland. Je vindt er niet alleen bos, maar ook een open duingebied. Het heuvelachtig landschap met duinverstuivingen en duinweiden is een ideale omgeving voor een fotowandeling. Hier ervaar je de weidsheid. De wolken hebben vrij spel boven dit glooiende landschap en in de duinenvalleien grazen Shetland pony’s. Deze paarden met hun donkere vacht zijn fotogenieke modellen voor onze camera.

 

In het bos zijn verschillende meertjes, allemaal met een andere sfeer. Bij de één spiegelen de omringende bomen in het water. Bij de andere is de omgeving open met wuivende rietpluimen langs de oevers. Bij deze verstilde plekjes nemen we ruim de tijd om te fotograferen.

Tijdens de wandeling krijg je tips en uitleg over de compositie en het licht. En we besteden aandacht aan het fotografen van de juiste sfeer en beleving. Bijvoorbeeld de weidsheid van het landschap of juist een intieme sfeer van een bospaadje. Na afloop van deze wandeling geen teleurstellingen omdat je foto’s jouw ervaringen niet weergeven.

Je kunt deelnemen met elk gewenste camera of smartphone. We lopen circa 5 km over onverharde paden. De groep is klein zodat er onderweg voldoende tijd is voor uitleg en individuele aandacht.  Tijdens de wandeling houden we 1,5 meter afstand.

Start: parkeerplaats A. van de Weijdeweg, Westenschouwen.

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.