Fotowandeling avondrood

Startdatum 25-11-2022
15:30 tot 18:00 uur
Locatie Vlissingen
Prijs € 35,00
Fotograferen tijdens het gouden en blauwe uurtje.

Vlissingen, stad aan zee. Bij deze fotoworkshop ligt de aandacht op het water en het licht. Zon of wolken. Het licht en de zee veranderen in een korte tijd voortdurend van kleur. Aan het eind van de middag kleurt de lucht geel en oranje of zelf paars. Dat is de perfecte tijd om met de camera op stap te gaan. Nadat de zon achter de horizon is verdwenen volgt het blauwe uurtje. Eigenlijk is het maar een kwartiertje dat de lucht intens blauwe kleurt en de straatverlichting net aan gaat.

We starten in het centrum van Vlissingen. Daarna wandelen we in een rustig tempo langs de binnenhaven van Vlissingen en over de Groene boulevard. Onderweg zijn er fotostops en krijg je uitleg direct in de praktijk. De zonsondergang en de combinatie van de gebouwen zorgen voor mooie tegenlicht opnames. Vanaf de dijk heb je niet alleen zicht op de skyline van Vlissingen je ervaart ook de weidsheid van de Westerschelde.

Als de zon onder is gaan we terug naar het centrum. De straatverlichting en de schemer (het blauwe uurtje) brengen een andere sfeer en nieuwe fotomomenten.

Kleine groep, persoonlijke aandacht.

De groep is klein zodat er voldoende individuele aandacht is. (maximaal 8 personen) De workshop is geschikt voor de beginnende en gevorderde fotograaf.  Deelname met de smartphone kan ook.

We starten met een drankje (bij de prijs onbegrepen) een korte uitleg, opdracht en tips over het gebruik van je camera of smartphone.

Verzamelen op de Oude markt voor de ingang sint Jacobskerk, Vlissingen.

Fotowandeling op maat (vanaf 2 personen)

Wil je liever een fotowandeling op maat? Dan bepaal je zelf de tijd, het niveau en de samenstelling. Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden en locaties.

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.