Fotoreis Zeeuws licht

Startdatum 23-03-2019
tweedaagse arrangement
Locatie Middelburg, Walcheren
Prijs € 390,00

Fotoreis Zeeuws Licht  23 en 24 maart

Zeeland, zee, licht en historische steden. Iedere fotograaf wordt enthousiast van de vele mogelijkheden die Zeeland te bieden heeft. Middelburg is rijk aan vele monumenten en schilderachtige straatjes. Aan de Zeeuwse kust  laten we ons, net als Mondriaan en zijn tijdgenoten, betoveren door het Zeeuwse licht. De uitvalbasis voor deze compleet verzorgde fotoreis is in het monumentale Bed en Breakfast Adrichem en Scherpenseel in het centrum van Middelburg.

De Zeeuwse fotograaf Karin den Boer begeleidt de cursus. Zij kent het landschap en de stad Middelburg goed en brengt je naar onbekende en fotogenieke plaatsen. Samen met het Zeeuwse licht zorgt ze ervoor dat je met de mooiste foto’s naar huis gaat. Dompel je twee dagen onder in de fraaie natuur en de historische stad. Je slaapt in een sfeervolle bed en breakfast en de maaltijden met Zeeuwse streekproducten maken je weekend onvergetelijk.

Karin gaf ons heel concreet ondersteuning tijdens de opdrachten ze nam alle tijd voor uitleg. Het was een uiterst gezellige, leerzame middag“, Stance mei 2018

Programma 2-daagse fotoreis 

Dag 1

Aankomst tussen 11.00 en 12.00 uur in Bed en Breakfast Adrichem en Scherpenseel.

12.00 uur Start programma met een heerlijke lunch.  Dit is dan ook een mooi moment om met elkaar kennis te maken. Na de lunch bespreken we het middagprogramma. We bekijken een  korte presentatie met fototips en uitleg over landschapsfotografie. Daarna vertrekken we naar Domburg.
We wandelen en fotograferen op het strand en in het bosgebied De Manteling. Tijdens de wandeling krijg je individuele aandacht en fototips direct in de praktijk.

Aan het eind van de middag is er soep of een kleine hap in een strandpaviljoen. Circa 18.30 uur gaat de zon onder. We zijn dus paraat op het strand om de zonsondergang vast te leggen.

20.00 uur dineren in Middelburg.

21.30 uur avond fotografie Middelburg

Dag 2

8.30 uur Ontbijt  Aansluitend het bespreken van de gemaakte foto’s.

11.00 Start stadswandeling door Ineke van de Put. Tijdens wandeling fotograferen we in het centrum van Middelburg

13.00 uur lunch en foto’s bespreken.

14.30-15.00 uur retourovertocht met het voetveer Vlissingen-Breskens. Vanaf de boot heb je een prachtig zicht op Vlissingen. De grote zeecontainers varen op steenworp afstand. En het licht en de zee zorgen voor steeds wisselend beelden.

17.30 afsluiting met diner.

19.00 einde programma

Kosten, foto ervaring en apparatuur

Kosten: € 390,-

Inbegrepen zijn:
1 overnachting op basis van een éénpersoonskamer in B & B Adrichem en Scherpenzeel, ’t Poorthuys of Loskade 45.

1 x een uitgebreid ontbijt, 2 x lunch met Zeeuwse streekproducten, 1 x een hartige hap in een strandpaviljoen en 2 x diner in het centrum van Middelburg.

Stadswandeling met gids

Retourticket met het fiets- voetveer Vlissingen Breskens

Begeleiding van fotograaf Karin den Boer tijdens alle fotoworkshops op het strand en bos, in Middelburg en tijdens de boottocht.

Maximaal 6 deelnemers.

Je verblijft in één van de onderstaande BenB:

www.adrichemenscherpenseel.nl of

www.bnbpoorthuys.eu

www.loskade45.nl

Fotograaf en gastdocent :Karin den Boer

 

Het was een heerlijke avond, met fijne en goede tips! De begeleiding was zó plezierig, ik heb genoten“, Immie aug 2018.

Slecht weer

Donkere wolken en storm zijn prachtige onderwerpen om te fotograferen. Als deze omstandigheden er zijn, zullen we daar ook gebruik van maken. Maar het moet wel aangenaam blijven. Voor jezelf en je fotoapparatuur. We houden daar rekening mee en hebben genoeg alternatieven om bij slecht weer het programma te wijzigen.

Foto ervaring en apparatuur

De cursus is geschikt voor beginnende en ervaren fotografen. Enige kennis van je camera, zoals het instellen van diafragma, sluitertijd en ISO waarde is wel handig. Vooraf neem ik contact met je op, zodat ik je gericht kan begeleiden afgestemd op je ervaringen, wensen en de mogelijkheden van je fotoapparatuur. Verder meenemen: een statief voor de avond fotografie. Eventueel zijn er twee beschikbaar om te gebruiken.

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over deze fotoreis.

Vragen over de fotoworkshops, Karin den Boer:

mail@karindenboer  of tel. 0629441561

Vragen over je verblijf, Els van Adrichem

info@adrichemenscherpenseel.nl  of tel. 06 17046884

 

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.