Fotograferen met de smartphone

Startdatum 10-02-2023
13:30 tot circa 16:00 uur
Locatie Vlissingen centrum
Prijs € 45,00

Wil je creatieve foto’s maken met je smartphone? Tijdens deze workshop leer je anders kijken en ontdek je de vele mogelijkheden van de smartphone camera. De smartphone camera heeft inmiddels zijn plaats in de fotografie veroverd. De kwaliteit is de laatste jaren veel verbeterd en bovendien heb je hem altijd bij. Ondertussen is er tijd voor koffie of thee en een gebakje.

Fotograferen begint met goed kijken. Dat gaan we doen door veel te fotograferen in de praktijk. Maar we starten met een uitleg over de mogelijkheden van de camera op jouw telefoon. Met een presentatie via de beamer worden de meest gangbare functies van de smartphonecamera besproken. Ook de basisbegrippen zoals compositie, kadering en standpunt komen aan bod.

Vlissingen: stad met veel afwisseling

Deze opgedane kennis gaan we in de praktijk brengen. We wandelen via de nieuwe binnenhaven en het centrum naar de Groene boulevard. Onderweg laten we ons verrassen door graffiti en buitenkunst. En op de Oranjedijk zorgen de zee en het licht weer voor nieuwe uitdagingen. We sluiten de wandeling af in de Kazematten. Deze Kazematten zijn een onderdeel van oude vestingwerken. In de donkere doorgang oefenen met de belichtingsmogelijkheden.

Wil je meer informatie over deze middag? mail naar mail@karindenboer.nl

 

Start in de bovenzaal van Museum de Scheldewerf, Vlissingen.
Maximaal 8 personen.
€ 45,- inclusief koffie/thee/gebakje.

 

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.