Fotograferen in de Zeeuwse wildernis

Startdatum 08-12-2018
eenmalig van 13.00 tot 16.30
Locatie Slikken van de Heen, Campweg/parallelweg N257 aan de Philipsdam.
Prijs € 45,00

Fotograferen in de Zeeuwse wildernis

Op zaterdag 8 december kun je deelnemen aan een foto-excursie in de Slikken van de Heen. Dit gebied bij Philipsland is een nog vrij onbekend. Het bestaat uit een parkachtig landschap met bosschages en open gedeelten.

Een prachtig gebied met veel afwisseling voor een foto-excursie. In dit jaargetijde steken de kale bomen mooi af tegen een winterse lucht. De lage stand van de zon zorgt dan voor mooie silhouetten. Het open karakter van de slikken en schorren zijn prachtig voor verstilde winterse beelden. En de Schotse Hooglanders en Konikspaarden, die er grazen, staan model voor onze camera.

Wandelen met tips en uitleg

Voor vertrek krijg je uitleg hoe je al dit fraais in beeld kan brengen. De groep is niet groot, zodat er ook tijdens de tocht voldoende gelegenheid is voor uitleg en vragen. Bovendien gaat er een gids mee van het Zeeuws landschap. Hij brengt ons naar fotogenieke plekjes en vertelt over de flora en fauna. Kortom, fotograferen, wandelen en genieten op een mooie wintermiddag.

 

We sluiten de wandeling af met koffie/thee en appeltaart bij café ’t Durp, Sint Philipsland.  Tijdens de koffie bespreken we de gemaakte foto’s.

€ 45,- inclusief koffie/thee/appeltaart en begeleiding van de gids

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op mail@karindenboer.nl of tel. 06 29441561

Meer informatie over dit natuurgebied: Het Zeeuws landschap

Aanmelden kan tot 6 december

Op herhaling
Afgelopen zomer was hier ook een foto-excursie. Nu precies een half jaar later gaan we weer. Toen op een mooie zomeravond. Nu hartje winter. Een mooie foto uitdaging als je mee geweest bent. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Dit gebied is een aanrader voor elke wandelaar die af en toe foto’s maakt en voor de ervaren fotograaf.

De foto’s zijn o.a.gemaakt door onze gids, Jan Putters.

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.