Foto-excursie slikken en schorren

Startdatum 09-07-2021
18:30 tot 22:00 uur
Locatie Nieuw Namen
Prijs € 57,00

Op deze avond heb ik één van mijn favoriete foto-excursies gepland. We gaan een lange zomeravond wandelen en fotograferen in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Aan het eind van de dag genieten we optimaal van de rust in dit ongerepte landschap. En het avondlicht zorgt voor steeds wisselend beelden. Door het licht ontstaat er een fascinerend spel tussen de lucht en het land. Een uitdaging voor iedere fotograaf om dit fraais vast te leggen.

 

Het Verdronken Land van Saeftinghe is een getijden gebied. Dat betekent dat twee keer per etmaal de geulen en schorren vol stromen met water. Wij gaan het gebied in met laag water en wandelen over het grasland en de drooggelegen schorren. Af en toe steken we een geul over maar de tocht wordt niet te zwaar. We houden rekening met je fotoapparatuur. Onze vaste natuurgids begeleidt de tocht en vertelt over het gebied en de flora en fauna. Je krijgt uitleg en fototips direct in de praktijk van een professionele fotograaf.

Ook deze keer zijn we te gast bij Op de Mariahoeve. Daar worden we ontvangen met een drankje en hapje.

Tijdens de tocht kunnen we voldoende afstand houden en Op de Mariahoeve worden de coronamaatregelen in acht genomen. Onderweg stoppen we vaak om te fotograferen. Je krijgt uitleg over de compositie, het licht en kadering. Voor de gevorderde fotograaf zijn er thema gerichte opdrachten zodat iedereen op zijn eigen niveau anders leert kijken. Na afloop mag je een aantal foto’s opsturen voor een persoonlijke feedback.

Wat kun je verwachten:

  • De basisbegrippen van landschapsfotografie.
  • Fotograferen met strijklicht en avondlicht.
  • Ken je de compositieregels? Dan wordt je uitgedaagd om hiervan af te wijken en het landschap op een bijzondere manier vast te leggen.
  • Themagericht fotograferen voor de gevorderde fotograaf.
  • Kleine groep met individuele aandacht .
  • Begeleiding van een natuurgids met leuke feiten over de flora en fauna.
  • Persoonlijk feedback na afloop van de excursie.
  • Drankje/hapje op de Mariahoeve.

In mijn blog heb ik beschreven waarom dit één van mijn favoriete fotolocaties is.

Prijs: € 57,- Inclusief drankje/hapje en gids

Aantal deelnemers: afhankelijk van de coronamaatregelen maar niet meer dan 8 personen.

Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via de mail: mail@karindenboer.nl of telefonisch of app naar +31629441561

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.