Creatief fotograferen met je smartphone

Startdatum 18-01-2020
eenmalig van 14:30 tot 17:30 uur
Locatie Boekhandel 't Spui, Oude Markt 5, 4381 ER Vlissingen
Prijs € 37,50
Workshop fotograferen met de smartphone

Wil je creatieve foto’s maken met je smartphone? Tijdens deze workshop leer je anders te kijken en je ontdekt de vele mogelijkheden van je smartphonecamera. We starten met een korte presentatie over de voordelen en de beperkingen van je smartphone. We besteden ook aandacht aan de compositie, standpunt en de belichting. Daarna gaan we op stap. Rond deze tijd van het jaar gaat de zon vroeg onder. Daar kunnen we mooi gebruik van maken. De skyline van Vlissingen leent zich daar prima voor.

In een rustig tempo met mooie ‘fotostops’ lopen we door het centrum van Vlissingen en de Groene boulevard. De opgedane kennis kun je dan gelijk in de praktijk brengen. Tijdens de wandeling krijg je fototips en kun je vragen stellen.

Na afloop is er de mogelijkheid om nog vragen te stellen over de gemaakte foto’s. Aanvullend krijg je nog tips over de nabewerking en het gebruik van creatieve filters.

Een fotowandeling is altijd weer anders. Door het weer, het licht en het aantal deelnemers is de eindtijd moeilijk in te schatten. We zijn terug op de startlocatie tussen 17:00 en 17:30 uur.
De prijs is inclusief koffie/thee.
Maximaal 8 deelnemers
Prijs € 37,50

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.