Avondfotografie Middelburg

Startdatum 26-09-2019
eenmalig van 20.00 tot circa 22.15
Locatie Middelburg
Prijs € 35,00

De dagen worden weer korter, maar het is nog wel aangenaam buiten. Ideaal voor een fotowandeling door het  centrum van Middelburg. Met de vele historische straatjes is Middelburg een prachtige locatie voor avondfotografie. Bovendien hebben de highlights, zoals de Lange Jan, het stadhuis en de Kloveniersdoelen sinds kort nieuwe verlichting.

We starten met een korte uitleg over het fotograferen bij avondlicht. Daarna gaan we naar buiten en kun je de theorie in praktijk brengen. Onderweg krijg je tips en uitleg direct in de praktijk.

Voor deze workshop is het handig als je kennis hebt en weet hoe je diafragma, sluitertijd en ISO waarden kan instellen. (een camera met deze mogelijkheden is wel aan te raden voor deze workshop) Ook is het raadzaam om een statief mee te nemen.

Als je vragen hebt over het niveau of de inhoud van de workshop, neem dan vrijblijvend contact op.

We starten met een korte uitleg over avondfotografie bij een horeca in Middelburg. De prijs is inclusief koffie/thee-fris. De aanvangstijd kan nog iets afwijken, zodat we optimaal gebruik kunnen maken van het blauwe kwartiertje.

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.