Avondfotografie in Middelburg

Startdatum 30-01-2020
19.15 tot 21:00 uur eenmalig op donderdagavond
Locatie Centrum Middelburg
Prijs € 25,00

Fotowandeling Middelburg (avondeditie)

Met de vele historische straatjes is Middelburg een prachtige locatie voor avondfotografie. Bovendien hebben de highlights, zoals De Lange Jan, Het Stadhuis en De Kloveniersdoelen sinds kort nieuwe verlichting.

De fotowandelingen in Middelburg zijn inmiddels een bekend begrip. Deze keer wandelen we ’s avonds door de verlichte straten en steegjes. We starten met een korte uitleg over het fotograferen bij avondlicht. Daarna gaan we naar buiten. Onderweg krijg je tips en uitleg direct in de praktijk. De wandeling is wel korter omdat het fotograferen in de donker meestal wat meer tijd kost dan overdag.

Voor deze workshop is het handig als je bekend bent met de begrippen: diafragma, sluitertijd en ISO waarden en deze kan instellen op je camera. De toepassing van deze termen worden op de avond zelf uitgelegd. (een camera met deze mogelijkheden is wel aan te raden voor deze workshop) Ook is het raadzaam om een statief mee te nemen. De avondeditie is minder geschikt voor  deelname met de smartphone.

We starten met koffie/thee en een korte uitleg bij Brasserie 1600, Middelburg. Brasserie 1600 ligt vlakbij de Lange Jan en het Abdijplein. Het Reigerstraatje met op de achtergrond De Lange Jan is dan ook gelijk onze eerste fotostop. Daarna vervolgen we onze route via het Abdijplein en sfeervolle straatjes in het centrum.

De prijs is inclusief koffie/thee-fris. Als je vragen hebt over het niveau of de inhoud van de workshop, neem dan vrijblijvend contact op.

Wandel en fotografeer je mee in een sfeervol Middelburg?

Inschrijven voor workshop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LET OP! Uw inschrijving is pas compleet als u een bevestiging heeft ontvangen.