Foto-expositie Zeeuws Licht

Fotografie activiteiten in een container

14 juli 2019

Van 2 augustus tot en met 28 augustus.

Spannend! Donderdag 1 augustus wordt de container door C.Louws Transport geplaatst bij de Sint-Antonijshoek in Koudekerke. De container is 6 meter lang. Dus met 2 x 6 meter heb ik 2 behoorlijke wanden om foto’s op te hangen. Die ga ik vullen met de fotoserie Zeeuws licht en Zeewier. En omdat ik 10 jaar besta, hoogte punten uit de afgelopen jaren.

 

Experimenteren met bloemen.

Behalve kijken kan je ook zelf aan de slag met je smartphone. Met bloemen, vaasjes en gekleurde achtergronden kun je experimenteren.  Een hedendaags stilleven opbouwen en fotograferen. De opstelling staat er gedurende de gehele periode en het fotograferen van stillevens is gratis. Je krijgt fototips van mij.  Neem even de tijd en je komt tot verrassende resultaten.

Workshop (groot) ouder en kind

Woensdagmiddag 14 en 28 augustus kun je samen met je kind deelnemen aan een fotoworkshop. Samen anders kijken en elkaar inspireren. Je maakt foto’s van elkaar. En we fotograferen in de pluktuin en rond de camping. Ouders en kinderen krijgen opdrachten om gezamenlijk uit te voeren, maar ook onderwerpen waarbij ieder voor zich aan de slag gaat. Vooraf krijgen jullie een korte uitleg. We sluiten de workshop af met een drankje en bekijken de resultaten.

Woensdagmiddag start 14.30 tot 16.30 uur € 30,- per koppel. (ouder of grootouder en kind) inclusief een drankje na afloop.

Fotoshoot: vier de zomer!

De container functioneert ook prima als fotostudio. Elke vrijdag- en zaterdagmiddag kan je op de foto. Het thema is: vier de zomer! Met zomerse attributen maken we een sfeertje. Met zo’n foto als aandenken kom je de wintermaanden wel door.

Kosten € 10,-. Je digitale foto ontvang je achteraf per email.

Praktische informatie expositie en activiteiten:

Openingstijden: maandag, woensdag vrijdag en zaterdag 11.00 – 16.00 uur
van 2 tot en met 30 augustus

Sint-Antonijshoek, Vlissingsestraat 3, 4371 RA Koudekerke

Raad pleeg de website en FB voor activiteiten en actuele wijzigingen i.v.m. de weersomstandigheden.

 

De container! Leeg en klaar voor de bezoekers